Dzwonilem do nich i powiedzieli ze nie sa dostępne i już nie będą,tak ze pozostaje tylko szukac uzywekLOPEZTT600R pisze:5CH-F1610-10-00
Panowie na moto46 szukali?
Sprawdzilem przed chwila i pokazuje ze dostepny za 239 zl. Z doswiadczenia wiem ze jak pokazuje sie info na str sklepu ze jest to jest. Swoj jak zamawialem akurat nie bylo na stanie ale bez problemu w okolo tydz mi załatwili. Ogolnie masa oryginalnych czesci u nich jest. Nie raz przekonalem sie ze cos trudno dostepnego mozna u nich znalezc w cenie zajechanej uzywki z alle. Np duzy korek z lewego dekla 29 zl + przesyłka. Pozdro.
Gadałem przed chwilą ze znajomym który zajmuje się zawodowo drukiem 3D byłby w stanie wydrukować taki element (zachowując elastyczność) jakbyś był zainteresowany to jak tylko wyzdrowieję mogę podrzucić mu swój zadupek żeby go pomierzył i powiedział ile by za niego wyszło. Ew jak chcesz mógłbyś sam do niego podjechać (Gliwice) mogę Ci na PW podesłać jego numer.stożunio pisze:Widziałem tą aukcję, w opisie jest że plastik jest oryginalny z Yamahy a sam dorobił tylko tą osłonę/naklejkę termiczną. Cena jak dla mnie nie do przyjęcia
Jeśli chodzi o Plastbike to obawiam się, ze jedyne co mogliby zrobić to kopia tego zadupka w wersji włókno szklane i żywica. Skończyłoby się na twardej i kruchej skorupie która nie ma elastyczności i wytrzymałości jak nowy oryginał - nie o to mi chodzi.