pamiętam ze obliczając shim matematycznie miałem luz który wykasowałem stosując odp gr podkładkę .
gdzie Ty zastosowałeś tą podkładkę żeby skasować luz ? U mnie sytuacja wygląda tak ze jak wyjmowałem te tulejki to wszystko było bardzo brudne, po wymyciu tego wszystkiego włożyłem je w wahacz i zobaczyłem ze z prawej strony tulejka weszła w wahacz tak ze nic nie wystaje z żadnej strony a z lewej wystaje mało może z 0,5 cm, więc wywnioskowałem ze zapewne jedna jest dłuższa ale już ich nie przekładałem bo pomyślałem ze może tak jest dobrze, ale skoro instrukcja podaje ze obie są równe to zapewne lewa strona wahacza jest wąższa, na weekend będę dłubał przy motocyklu, odbiorę kartery ze spawania to przymierze jak to wychodzi, raczej nie da sie tam nic źle złożyć.
Mam tez kolejne pytanie, chodzi o stacyjkę, moja jest rozwalona i zastąpię ją stacyjką z innego moto lub zwyczajnym przełącznikiem ON/OFF - w terenie wystarczy i chodzi o to ze do stacyjki dochodzą 3 kable, czy ktoś posiada wiedze który kabel z którym powinien być złączony gdy stacyjka jest w pozycji ON? bo domyślam sie ze gdy stacyjka jest na off to zadek kable się nie styka z żadnym, nie chce próbować ich stykać po kolei żeby nie zrobić jakiegoś zwarcia.