Yamaha XT 600 3UW

Pokaż innym swój motocykl!
Awatar użytkownika
darekkk152
Lubiący błoto
Motocykl: Yamaha Xt 600 3UW 91r.

Yamaha XT 600 3UW

Post autor: darekkk152 »

Witam , jak każdy chciałem się troszkę pochwalić :) Ogólnie jestem zadowolony , jeszcze troszkę pracy ,serca, i kasy . I będę mógł w pełni się nim cieszyć :biker:
Zdjęcie0009 - Kopia - Kopia - Kopia.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ręce w błocie , chu... w tawocie to crossowiec przy robocie :D
mazi
Administrator

Re: Yamaha XT 600 3UW

Post autor: mazi »

darekkk152 pisze:Witam , jak każdy chciałem się troszkę pochwalić :) Ogólnie jestem zadowolony , jeszcze troszkę pracy ,serca, i kasy . I będę mógł w pełni się nim cieszyć :biker:

Mam zestaw lag od "starego XT", to tak gdybyś chciał lepszy zawias na przód :biggrin:
---
Pozdrawiam
mazi
Awatar użytkownika
terenowiecc
Administrator
Motocykl: LC4

Post autor: terenowiecc »

A ja amor na tył, w razie gdybyś chciał kompleksowo do tematu podejść :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pawlo
Moderator
Motocykl: Było TT600S
Jest KTM 690 Duke & 1290

Post autor: Pawlo »

Też bym ci coś zaoferował, ale obecnie nic nie mam :niewiem:
Niech służy, jak coś ciekawego zrobisz ze sprzętem to wrzucaj ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Gacek
Prawdziwy Endurzysta
Motocykl: Yamha xt 600 3tb 1994

Post autor: Gacek »

mazi pisze:
darekkk152 pisze:Witam , jak każdy chciałem się troszkę pochwalić :) Ogólnie jestem zadowolony , jeszcze troszkę pracy ,serca, i kasy . I będę mógł w pełni się nim cieszyć :biker:

Mam zestaw lag od "starego XT", to tak gdybyś chciał lepszy zawias na przód :biggrin:
- w jakim sensie lepszy :P to moim zdaniem to samo g...no tyle ze o większym skoku i jeszcze pozostanie problem słabego zacisku na przodzie :klnie: .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
mazi
Administrator

Gacek pisze:
mazi pisze:

- w jakim sensie lepszy :P to moim zdaniem to samo g...no tyle ze o większym skoku i jeszcze pozostanie problem słabego zacisku na przodzie :klnie: .
To przejedź się XT na jednym i drugim zawiasie :browar:
Marzocchi USD to to nie jest i nie będzie. Za to nie rzeźbisz półek i minimalnym kosztem masz przyzwoity przedni zawias, a motocykl wreszcie nie wygląda jakby miał zepsuty przód.
---
Pozdrawiam
mazi
Awatar użytkownika
darekkk152
Lubiący błoto
Motocykl: Yamaha Xt 600 3UW 91r.

Post autor: darekkk152 »

Dzięki ale nie chce nowego zawieszenia to jest ok :) a i tak po dużych dziurach nie mam zamiaru nim jezdzić a tym bardziej skakać, już wyrosłem z tego typu rzeczy , teraz chce poprostu sobie jezdzić :)
Jak narazie nie planuje w nim większych zmian, ale tak na ta chwile to oponka nowa na tył by się przydała :)
Ale to dopiero wtedy jak się trochę dorobię :D
Ręce w błocie , chu... w tawocie to crossowiec przy robocie :D
Awatar użytkownika
Gacek
Prawdziwy Endurzysta
Motocykl: Yamha xt 600 3tb 1994

Post autor: Gacek »

mazi pisze:
Marzocchi USD to to nie jest i nie będzie. Za to nie rzeźbisz półek i minimalnym kosztem masz przyzwoity przedni zawias, a motocykl wreszcie nie wygląda jakby miał zepsuty przód.
Powiem krótko wisi mi jak to wygląda - ma spełniać moje kryteria które odbieram podczas upalania -żadna krótka jazda nie zapewni mi rzetelnej oceny pracy i zachowania jakiegokolwiek zawiasu .
Temat ciągnie się za mną sporo czasu na tą chwile zbyt dużo środków poświeciłem inwestując w ten motocykl aby przesiadać się na inny Chciałem wykorzystać to forum aby zdobyć parę informacji ale dzisiaj widzę bezsens takiego działania bo kazdy spogląda na temat z własnego poziomu ja tego do konca nie czuje wiec spada na mnie czasami bluzgi ze się wymądrzam .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
mazi
Administrator

Gacek pisze:
mazi pisze:
Powiem krótko wisi mi jak to wygląda - ma spełniać moje kryteria które odbieram podczas upalania -żadna krótka jazda nie zapewni mi rzetelnej oceny pracy i zachowania jakiegokolwiek zawiasu .
Temat ciągnie się za mną sporo czasu na tą chwile zbyt dużo środków poświeciłem inwestując w ten motocykl aby przesiadać się na inny Chciałem wykorzystać to forum aby zdobyć parę informacji ale dzisiaj widzę bezsens takiego działania bo kazdy spogląda na temat z własnego poziomu ja tego do konca nie czuje wiec spada na mnie czasami bluzgi ze się wymądrzam .

Czasami jak czytam Twoje wypowiedzi to nie do końca rozumiem o co Tobie chodzi...
Co więcej - mam wrażenie, że jesteś najlepszym przykładem spoglądania na dane tematy z "własnego poziomu".

Oczywiście no offence.
---
Pozdrawiam
mazi
Awatar użytkownika
yadam
Po kostki w błocie

Post autor: yadam »

Czasami jak czytam Twoje wypowiedzi to nie do końca rozumiem o co Tobie chodzi...
Co więcej - mam wrażenie, że jesteś najlepszym przykładem spoglądania na dane tematy z "własnego poziomu".

Oczywiście no offence

mnie zdazalo sie myslec ze gacek czasem pisze po paru piwkach,albo ja jestem za glupi zeby ogarnac.dotyczy to tematu zawieszen wlasnie :)

ogolnie uwazam ze spoko z niego gosc,dodaje koloru na forum.
pozdro gacek i ja tez oczywiscie no offence
ODPOWIEDZ