darekkk152 pisze:Witam , jak każdy chciałem się troszkę pochwalićOgólnie jestem zadowolony , jeszcze troszkę pracy ,serca, i kasy . I będę mógł w pełni się nim cieszyć
![]()
- w jakim sensie lepszymazi pisze:darekkk152 pisze:Witam , jak każdy chciałem się troszkę pochwalićOgólnie jestem zadowolony , jeszcze troszkę pracy ,serca, i kasy . I będę mógł w pełni się nim cieszyć
![]()
Mam zestaw lag od "starego XT", to tak gdybyś chciał lepszy zawias na przód
To przejedź się XT na jednym i drugim zawiasieGacek pisze:- w jakim sensie lepszymazi pisze:darekkk152 pisze:Witam , jak każdy chciałem się troszkę pochwalićOgólnie jestem zadowolony , jeszcze troszkę pracy ,serca, i kasy . I będę mógł w pełni się nim cieszyć
![]()
Mam zestaw lag od "starego XT", to tak gdybyś chciał lepszy zawias na przódto moim zdaniem to samo g...no tyle ze o większym skoku i jeszcze pozostanie problem słabego zacisku na przodzie
.
Powiem krótko wisi mi jak to wygląda - ma spełniać moje kryteria które odbieram podczas upalania -żadna krótka jazda nie zapewni mi rzetelnej oceny pracy i zachowania jakiegokolwiek zawiasu .mazi pisze:
To przejedź się XT na jednym i drugim zawiasie![]()
Marzocchi USD to to nie jest i nie będzie. Za to nie rzeźbisz półek i minimalnym kosztem masz przyzwoity przedni zawias, a motocykl wreszcie nie wygląda jakby miał zepsuty przód.
Gacek pisze:Powiem krótko wisi mi jak to wygląda - ma spełniać moje kryteria które odbieram podczas upalania -żadna krótka jazda nie zapewni mi rzetelnej oceny pracy i zachowania jakiegokolwiek zawiasu .mazi pisze:
To przejedź się XT na jednym i drugim zawiasie![]()
Marzocchi USD to to nie jest i nie będzie. Za to nie rzeźbisz półek i minimalnym kosztem masz przyzwoity przedni zawias, a motocykl wreszcie nie wygląda jakby miał zepsuty przód.
Temat ciągnie się za mną sporo czasu na tą chwile zbyt dużo środków poświeciłem inwestując w ten motocykl aby przesiadać się na inny Chciałem wykorzystać to forum aby zdobyć parę informacji ale dzisiaj widzę bezsens takiego działania bo kazdy spogląda na temat z własnego poziomu ja tego do konca nie czuje wiec spada na mnie czasami bluzgi ze się wymądrzam .
Czasami jak czytam Twoje wypowiedzi to nie do końca rozumiem o co Tobie chodzi...
Co więcej - mam wrażenie, że jesteś najlepszym przykładem spoglądania na dane tematy z "własnego poziomu".
Oczywiście no offence