nowa bryka w stajni

Pokaż innym swój motocykl!
Mad Max
Po kostki w błocie
Motocykl: DR650SE

nowa bryka w stajni

Post autor: Mad Max »

xt sprzedane i po tygodniu poszukiwan wkoncu garaz nie jest pusty :bananaevil: teraz stoi tam wielki niebieski BIG :funkynana: wczoraj pociagiem do W-wy(w ramach oszczednosci) i powrot na kolach ,piersze 250km za mna,teraz maly przeglad sprzeta i w przyszlym tygodniu prawdopodobnie sciana wschodnia i bieszczady :D
DR800
Awatar użytkownika
ArturS
Prawdziwy Endurzysta
Motocykl: XT600Z Tenere 3AJ, Husqvarna TE610ie
Kontakt:

Re: nowa bryka w stajni

Post autor: ArturS »

Maszyna z forum DR? :)
carri
Lubiący błoto
Motocykl: TT600E 4gv

Post autor: carri »

nie zapomnij o zdjęciach ;)
Awatar użytkownika
terenowiecc
Administrator
Motocykl: LC4

Post autor: terenowiecc »

Kat miał być :biker: Widziałem foty na suzukidr, niech dobrze służy, fajna maszyna :) Chyba jedyna ze znaczkiem DR którą bym chciał mieć ;)
Mad Max
Po kostki w błocie

terenowiecc ,tez sie zastanawialem ze to suzuki,ale bigi jakos lepiej zrobione od 600 i 650 nie liczac se,czas pokaze,juz kiedys mialem biga z 10 lat temu,ale byl strasznie skundlony,ten jest caly w oryginale tylke troche wizualnie zapuszczony,teraz przyszedl czas na turystyka (nie mylic z jazda po asfaltach),zwirownie czas opuscic,w tej cenie raczej nic lepszego bym nie dostal, wyszedlem na zakladke ze sprzedaza xt,i sprzet z forum-widzialem go na zlotach,nie picowany do sprzedazy jak 70% z aledrogo,narazie jestem mega zadowolony,zobaczymy jak bedzie za :) miesiac,na kata to minimun 10tys zeby cieszyc sie jazda a nie dlubaniem,a moj budzet mial 50%tego
DR800
Awatar użytkownika
terenowiecc
Administrator

Jakiś czas temu mi się podobał Big straszliwie. Tzn. nadal mi się podoba ale do turystyki wolałbym coś co ma więcej niż jeden garek. Nie miałem okazji pojeździć Bigiem więc nie ocenię ale XT w trasę się nie nadaje za bardzo, są prędkości których trzymać nie idzie bo albo niższy bieg i za dużo obrotów ma albo wyższy bieg i za mało tych obrotów. Jest tak przy 90kmph u mnie, trochę irytujące. Bigos większy gar ma to może się tego aż tak nie odczuwa i przyjemniej jedzie ;)
W każdym razie motocykl bardzo fajny, niech służy bezawaryjnie :)
mazi
Administrator

Post autor: mazi »

terenowiecc pisze:Jakiś czas temu mi się podobał Big straszliwie. Tzn. nadal mi się podoba ale do turystyki wolałbym coś co ma więcej niż jeden garek. Nie miałem okazji pojeździć Bigiem więc nie ocenię ale XT w trasę się nie nadaje za bardzo, są prędkości których trzymać nie idzie bo albo niższy bieg i za dużo obrotów ma albo wyższy bieg i za mało tych obrotów. Jest tak przy 90kmph u mnie, trochę irytujące. Bigos większy gar ma to może się tego aż tak nie odczuwa i przyjemniej jedzie ;)
W każdym razie motocykl bardzo fajny, niech służy bezawaryjnie :)
packman narzekał na Biga i potwierdzał, że są prędkości z którymi ciężko bigiem jeździć (w sensie albo ma za dużo, albo za mało obrotów). Trzeba żonglować przełożeniami na zdawczej...
Ja kilka km nawinąłem Bigiem - szału w porównaniu do XT nie ma. Bujnie się więcej o jakieś 20-30km/h niż XT. Do 120km/h szliśmy przy wyprzedzaniach na równi...
---
Pozdrawiam
mazi
Awatar użytkownika
terenowiecc
Administrator

Zarzuć jakąś fotkę Mad Max :browar:
Mad Max
Po kostki w błocie

fotki wrzuce za za 2 tygodnie jak wroce z Rumunii,14 sierpnia ruszamy z Torunia na Maramuresz :bananaevil: szybki wypad 2 dni dojazd,2dni zabawy,2dni powrot.prawdopodobnie na 6 sprzetow lecimy wiec bedzie komu fotki robic :gleba: oby bez powaznych awarii na dojezdzie bo plan napiety 2500km i 5,5dnia czasu
DR800
kulka
Lubiący błoto
Motocykl: dr big'os 750ąty :)

Post autor: kulka »

big to big ;) :goodjob:
ODPOWIEDZ