są to dwie gumy (być może kiedyś stanowiły całość a łańcuch je rozpołowił) a pod nimi jakby tulejka metalowa
i problem nr 2:

co to za "coś" z kabelkiem??
dzięki za info... Ale ja mam tam ślizg łańcucha - taki żółty jest przykręcany do boku wahacza. Czy mają być dwa ślizgi?? Gdzie mogę ten uszkodzony zanabyć??terenowiecc pisze:1. Jest to ślizg łańcucha...a raczej pozostałości po nim. Dobrze by było kupić nowy albo dorobić bo łańcuch będzie wycierał wahacz.
Ten drugi to jak mniemam rolka prowadząca, tak??bzyku87 pisze:Tak sa dwa ślizgi jeden ten z fotki drugi na dole łożyskowany.
Wara od mojej padakiterenowiecc pisze:Albo kupić w ASO ale nei wiem czy ten akurat można dostać. Pawlo do swojego padła (Pawlo, żart) kupował ślizg ale inny chyba z tego co pamiętam, może wypowie się
Qrcze, nie mam zielonego pojęcia, czy poz.11 to może być to...Pawlo pisze:Tu jeszcze schemat tego wahacza:
http://img.partscat.ru/new/power/L/ec/e ... 3324bd.png
To by był nr 11 (?), co nazwane jest odbojnikiem
A po co chcesz dawać ślizg z TT do XT? Cena będzie podobna (jak nie taka sama), wymiary są na pewno inne, bo wahacz w TT jest duuużo większy, bo jest aluminiowy, widzę to już po twojej focie. Poza tym i tak będziesz musiał czekać, aż go ściągną, bo w PL nie dostaniesz ani do XT, ani do TT, więc nie ma sensu takiej przekładkiKAJOW pisze:Czy ten "Twój" ślizg od TT pasuje do XT600 3AJ??