TT600E
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: nie mam motocykla...
Re: TT600E
Popytam dalej, powiedz Pawlo skąd wiesz że koła w tej TT za 7k są od innego modelu, po czym to widać?
- Pawlo
- Moderator
- Motocykl: Było TT600S
Jest KTM 690 Duke & 1290 - Lokalizacja: Wrocław
Koła powinny być niebieskie. Wszystkie TT z niebieską ramą miały niebieskie koła, cała reszta srebrne
Możliwe, że za bardzo się czepiam, ale wolę mieć pewność co kupuję, a takie szczegóły mogą kupującemu coś sugerować. Jeszcze trzeba pamiętać, że po oglądnięciu na żywo dopiero mogą wyjść ciekawostki 
Aaa, zapomniałem napisać, że ta różowa za 7k ma jeszcze tylne klocki do wymiany - widać po tarczy, przednie chyba też, ale nie mam pewności, bo nie widać tak dokładnie. Uszczelka od prawego dekla wygląda na nową, pewnie ktoś tam zaglądał, co nie musi oznaczać czegoś złego. Chyba wsio

Aaa, zapomniałem napisać, że ta różowa za 7k ma jeszcze tylne klocki do wymiany - widać po tarczy, przednie chyba też, ale nie mam pewności, bo nie widać tak dokładnie. Uszczelka od prawego dekla wygląda na nową, pewnie ktoś tam zaglądał, co nie musi oznaczać czegoś złego. Chyba wsio

- AreckM
- Lubiący błoto
- Motocykl: XT6002KF
TT600R
VT1100C3
FZ6Fazer
TT600R - Lokalizacja: Zaklików
No proszę ktoś ją jednak kupił. Trochę się naczekała. Ale widzę radocha jest. Byłem u gościa i ją oglądałem jednak w realu wydała mi się za bardzo styrana (zniszczona) . Ale trochę kasy i będzie zabawa. No i troszkę kucyków brakowało. A ten handlarz mnie dobijał swoimi tekstami. Jechałem ją oglądać grubo ponad 100 km, a w ten sam dzień wracając kupiłem TTR 20 km od domu
. W dobrych rękach na pewno będzie się sprawowała. Udanego świrowania po bezdrożach życzę.

- terenowiecc
- Administrator
- Motocykl: LC4
Pawlo uwierz mi, że nie chciałbyś tej odnowionej TT nawet za połowę ceny...Pawlo pisze:Chyba za około 7-8tyś. to się sprzedała taka TT-S z forum, która była totalnie odnowiona i wyglądała jak z salonu, także ceny poszły lekko w górę
-
- Po ośki w błocie
a co w niej nie halo było? wyglądała ładnie