Yamaha TT600e 2001 chwalę się i ja :)
- Gacek
- Prawdziwy Endurzysta
- Motocykl: Yamha xt 600 3tb 1994
Re: Yamaha TT600e 2001 chwalę się i ja :)
Twój ziomek z którym upalasz =w moim odczuciu powinien zwrócić uwagę na pracę tylnego zawiasu w swoim tte .
Ogólnie to na ile kojarzę Szczytno to miejsce gdzie szkolą się "Pały " na stopnie ,dystynkcje , itp ty jesteś z jakiej parafii ?
Ogólnie to na ile kojarzę Szczytno to miejsce gdzie szkolą się "Pały " na stopnie ,dystynkcje , itp ty jesteś z jakiej parafii ?
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
אני לא צריך עזרה קומית,
-
- Lubiący błoto
Ja od Szczytna 70km, okolice Ostrołęki. A cóż takiego z tym zawiasem nie tak?
- Gacek
- Prawdziwy Endurzysta
Moim zdaniem -tłumienie wolnych prędkości odbicia na tyle szybko koledze wraca ,tył w stosunku do przodu to tak od 1 minuty filmiku zauważam taką tendencję (co więcej zmiana pozycji na stojącą nie wiele zmienia )
śmigacie po lajtowych szutrach wiec jest opcja ze wszytko wam spływa , poszedł byś tą prędkością po większych hopkach i szybko byś wyłapał o co biega .Jak kolega postawi moto na glebie wciśnie sprzeta aby zawieszenie równo siadło przód i tył w punkcie (pi razy oko) na wysokości podnóżek - jak równo wejdzie to tył powinien z tłumienia wyjść później niż przód (to tak jak ktoś nie czuje tego podczas jazdy najprostszy sposób weryfikacji na sucho )
.

אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך עזרה קומית,
-
- Lubiący błoto
Jako że wcześniej była tylko jedna fota, teraz dodaję więcej, Yamaha od 2 lat w moich rękach, troszkę trzeba teraz przy niej zrobić:
Wypadający drugi bieg ;/, ślizg łańcucha na wahaczu (300zł) koszmar, tylny amortyzator się rozlał.
W planach kupno kół super moto.
Latamy we trzech na TT600e, moja z przednim setem plastików od Polisporta, błotnik exura, lampa Halo.

Wypadający drugi bieg ;/, ślizg łańcucha na wahaczu (300zł) koszmar, tylny amortyzator się rozlał.
W planach kupno kół super moto.
Latamy we trzech na TT600e, moja z przednim setem plastików od Polisporta, błotnik exura, lampa Halo.

- Gacek
- Prawdziwy Endurzysta
Eh
- delikatnie nazywajac (oceniajac )ograniczę to co powiedzmy łazi mi po czapce
.
Trochę stekajaco odbieram twoje problemy (tak przynajmniej odbieram przekaz ) jak wspominam czasy kiedy wiecej smigałem asfaltem to powiem ci ze na dzień dzisiejszy musiał bym zupełnie odpuscić jazdę bo bym nie wyrobił finansowo i w pewnych kryteriach umarł bym szybciutko z obecnymi restrykcjami (konsekwencjami ) za wykroczenia .
Mimo ze uwazam się za zdyscyplinowanego kierowcę i nie jestem zadnym macherem jezeli chodzi o umiejetnosci powiem tak olej supermoto (chyba ze masz tor pod nosem ) bo dopiero legniesz finansowo i nie tylko
.
Moze zbyt pochopnie oceniam wszystko spogladając przez własny pryzmat
off to jest coś gdzie znajdziesz jeszcze krztynę wolnosci a reszta to "dyktatura " bo to chyba najtrafniejsze określenie
.

Trochę stekajaco odbieram twoje problemy (tak przynajmniej odbieram przekaz ) jak wspominam czasy kiedy wiecej smigałem asfaltem to powiem ci ze na dzień dzisiejszy musiał bym zupełnie odpuscić jazdę bo bym nie wyrobił finansowo i w pewnych kryteriach umarł bym szybciutko z obecnymi restrykcjami (konsekwencjami ) za wykroczenia .
Mimo ze uwazam się za zdyscyplinowanego kierowcę i nie jestem zadnym macherem jezeli chodzi o umiejetnosci powiem tak olej supermoto (chyba ze masz tor pod nosem ) bo dopiero legniesz finansowo i nie tylko

Moze zbyt pochopnie oceniam wszystko spogladając przez własny pryzmat

אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך עזרה קומית,
- Tygrys
- Po kostki w błocie
- Motocykl: Był tt600 s 4GV jest xr600
No cześć filmik nuda dluzyzna prosta droga warto tt z niej zjechać czasem . Ale to tylko moje skromne zdanie (czyscicha)
-
- Lubiący błoto
Mi supermoto potrzebne do latania z kumplami którzy mają szosowe, gdzieś tam czasem z nimi wyskoczyć by się przydało, z terenu nie zrezygnuję ;D
- kamil2309
- Lubiący błoto
- Motocykl: TTR600
Fajna lampa
taka jak u mnie
Ja również chciałbym założyć sm-y, ale w tej chwili na pierwszym planie skupiam się na kapitałce silnika i może w nie dalekiej przyszłości jak wszystko ogarnę mechanicznie to zawitają u mnie szerokie kapcie na 17 calowych felgach
Twój sprzęt kozak maszyna hehe 

-
- Lubiący błoto
Ja w swojej w tym roku zrobię wszystkie mankamenty, dodam zamiast licznika fajny gps, do tego na zmianę koła super moto i będzie super, ze sprzęta jestem zadowolony.
- glina
- Po ośki w błocie
- Motocykl: była : TT600E 1998
jest : DRZ400E 2002 - Lokalizacja: Bolesławiec
Co to za kapcie tam macie i jak je oceniacie ?