[ANKIETA] Termin zlotu - temat ogólny
- terenowiecc
- Administrator
- Motocykl: LC4
[ANKIETA] Termin zlotu - temat ogólny
Witam,
proponuję ustalenie wstępnego terminu zlotu. Zrobiłem ankietę z poszczególnymi miesiącami. Niech każdy zagłosuje wedle uznania. Później będzie nam łatwiej ustalić dokładny termin.
Wszelkie uwagi dotyczące daty spotkania kierujcie w tym temacie.
Pozdrawiam
Mateusz
proponuję ustalenie wstępnego terminu zlotu. Zrobiłem ankietę z poszczególnymi miesiącami. Niech każdy zagłosuje wedle uznania. Później będzie nam łatwiej ustalić dokładny termin.
Wszelkie uwagi dotyczące daty spotkania kierujcie w tym temacie.
Pozdrawiam
Mateusz
- Grzesiek21
- Lubiący błoto
- Motocykl: Yamaha XT 600 1VJ
- Kontakt:
Re: [ANKIETA] Termin zlotu - temat ogólny
Od siebie dodam, aby głosowali tylko Ci którzy są w stanie dojechać do Czechowic 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
- Lubiący błoto
- Motocykl: yamaha FZS 600 2001r.
Grzesiek mądry jesteś bo masz 5 metrów do Czechowic 

Yamaha dt 50R 94r.--> Yamaha xt 600K 3TB 93r. --> Yamaha FZS 600 01.r
- Grzesiek21
- Lubiący błoto
- Kontakt:
Nie jestem mądry bo mam 5 metrów do Czechowic, tylko robimy zlot, nie bal dzieciaków z podstawówki.mynton pisze:Grzesiek mądry jesteś bo masz 5 metrów do Czechowic
I jeżeli ja mam się gdzieś oferować, coś załatwiać, to muszę mieć pełen zarys ludzi którzy są w stanie dojechać.
A nie takich którzy piszą, że będą na 100% po czym dzień przed oświadczają że jednak ich nie będzie.
Troszkę imprez zorganizowałem i wiem jakie rzeczy się dzieją.
Nie chce, oferować ludziom, że będzie wynajętych 5 domków po czym, przyjedzie nas trójka i będziemy zobowiązani zwrócić koszty.
Wiem, że nie zawsze ten dojazd jest możliwy, parę osób wybrało Czechowice ze względu na to, że jest dużo 'atrakcji'.
Chyba największa z nich jest dla nas Poligon Wojskowy - piękne tereny.
Będzie więcej zlotów organizowanych, więc jeśli ktoś jest w stanie załatwić inną dobrą lokalizację, to jest temat na następny zlot.
Pozdrawiam
- terenowiecc
- Administrator
Dokładnie. Miejsce zlotu jest tam, gdzie przede wszystkim są chętni na jego zorganizowanie. Czechowice uważam za dobre miejsce, poza tym chłopaki chcą się podjąć organizacji (co nie jest łatwe i wymaga sporo pracy) więc trzeba im w miarę możliwości pomóc i przede wszystkim przybyć jak najliczniejszą grupą osób.
Aby zdrówko i kaska na paliwko była, reszta to pikuś. Można tam dojechać choćby offem

Aby zdrówko i kaska na paliwko była, reszta to pikuś. Można tam dojechać choćby offem

Z tego co widzę to mieszkasz w Sosnowcu, a więc do Czechowic to dosłownie rzut beretemmynton pisze:Grzesiek mądry jesteś bo masz 5 metrów do Czechowic

- Grzesiek21
- Lubiący błoto
- Kontakt:
Dziękuję terenowiecc!
To, że sobie wymyśliliśmy Czechowice, to nie jest wybór z przypadku.
Prócz tego wyboru, trzeba polatać troszkę i się podowiadywać, pozałatwiać, handlować się itp.
Aby koszty były jak najmniejsze, a wszystko zgrane do samego końca.
Robię to tylko dla dobrej zabawy, nikomu nie każe płacić za benzynę, czy czas poświęcony w organizacji, więc
proszę o trochę szacunku.
Niebawem, postaram się przybliżyć ceny zakwaterowania i inne.
Gdyby było nas około 15-20 osób, to już można sporo z ceny wycisnąć, także zachęcam!
Pozdrawiam
To, że sobie wymyśliliśmy Czechowice, to nie jest wybór z przypadku.
Prócz tego wyboru, trzeba polatać troszkę i się podowiadywać, pozałatwiać, handlować się itp.
Aby koszty były jak najmniejsze, a wszystko zgrane do samego końca.
Robię to tylko dla dobrej zabawy, nikomu nie każe płacić za benzynę, czy czas poświęcony w organizacji, więc
proszę o trochę szacunku.
Niebawem, postaram się przybliżyć ceny zakwaterowania i inne.
Gdyby było nas około 15-20 osób, to już można sporo z ceny wycisnąć, także zachęcam!
Pozdrawiam
-
- Lubiący błoto
- Motocykl: yamaha FZS 600 2001r.
Specjalnie dałem buźkemynton pisze:Grzesiek mądry jesteś bo masz 5 metrów do Czechowic

Yamaha dt 50R 94r.--> Yamaha xt 600K 3TB 93r. --> Yamaha FZS 600 01.r
- terenowiecc
- Administrator
Spoko, spoko tylko sobie dyskutujemy. Jak tylko będziesz mógł to zapraszamy, wspólny off, browar i rozmowy dobra rzecz