"Super" Tenere 1 VJ
Re: "Super" Tenere 1 VJ
Rzecz jasna, mierzyłem jako prąd zmienny i tylko na wolnych obrotach, mimo to, napięcie wydaje się być zdecydowanie za niskie...
Jeżeli chodzi o ponowne przewinięcie, to jakiego rzędu są to koszta i jak wygląda sprawa ew. gwarancji na wykonaną usługę?
Jeżeli chodzi o ponowne przewinięcie, to jakiego rzędu są to koszta i jak wygląda sprawa ew. gwarancji na wykonaną usługę?
- fakir
- Po kostki w błocie
- Motocykl: VFR750 & XT600 1VJ
Jesienią, tamtego roku dawałem alternator do przewinięcia (przezwojowania jak kto woli) od hondy vfr - tam jest zwykły stojan, bez dodatkowych cewek.
koszt usługi to 160zł plus wysyłka w dwie strony
gwarancja jest od gościa na 12miesiecy, nie pamiętam już dokładnie ale coś koło tego

koszt usługi to 160zł plus wysyłka w dwie strony
gwarancja jest od gościa na 12miesiecy, nie pamiętam już dokładnie ale coś koło tego

Yamaha XJ600N
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
Ok, dzięki za rzetelne info, muszę się szybko decydować, bo sezon w pełni, a Teresa nie lubi stać w garażu 

A co można powiedzieć o jednej zawyżonej rezystancji pomiędzy dwoma przewodami impulsatora?
Czy kwalifikuje go do wymiany, czy może da się to jeszcze uratować?
Czy kwalifikuje go do wymiany, czy może da się to jeszcze uratować?
- Pawlo
- Moderator
- Motocykl: Było TT600S
Jest KTM 690 Duke & 1290 - Lokalizacja: Wrocław
Myszak, może zapodaj zapytanie np. na tym forum
http://www.motocdi.com/ Masz wszystkie pomiary, także myślę, że ktoś kto siedzi w temacie bez problemu stwierdzi co należy zrobić
U nas elektryczni z wiedzą są, ale mało aktywni