terenowiecc pisze:Przyznam Gacek, że fajnie to wygląda. Dorze Ci to wyszło. Roboty zapewne w ciul ale efekt cieszy oko.
Co z tym zawiasem, że wpuściłeś go? Tyłek za nisko siedział w porównaniu z przodem?
- Ogólnie takie robi wrażenie bo to zdjęcie

Realnie sporo niedoróbek mikro dziurek brakuje symetri lini , płaszczyzn taka amatorska chałtura .Stworzyłem to z myślą o poprawieniu jakości jazdy off - em i spoglądałem głównie z tego punktu , aby coś nie ciekło , za duzo nie wystawało ,wiec brakuje estetyki.W sumie

powrót do poprzedniego stanu to dospawanie dolnego uchwytu tylnych rączek pasażera które wyciąłem aby motocykl stał się do granic możliwości wąski . Wcześniej przedni zawias pracował na przedłużkach (dłuższych korkach ) co umożliwiało wysuniecie lagi do góry aby utrzymać równowagę z tyłem bo miałem zamontowaną przedłużkę . .Motocykl miał wygodny prześwit do szybszej jazdy po górskich szutrach , w ciaśniejszym terenie natomiast było delikatnie prze

bo ciężej było to utrzymać w ryzach przy małych prędkościach na stromszych stokach ze wzg l na podniesiony środek ciężkości i ogólną wysokosc.