Magic aż mi szkoda twojej pracy i wysiłku - może mam inne preferencje sorry ale jak dla mnie to w salonie to postaw i 0 jazdy .5 minut radości po takim remoncie jest fajne ale po sezonie normalnego upalania może razić bardziej niż nie jeden stary oryginalny tłuk.Nie mam ochoty psuć ci zabawy puść w nicość te słowa i ciesz sie z dobrej zabawy ale ja pisze jak czuję wiec może mi wybaczysz te niezbyt pochlebne słowa .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
A co wg. Ciebie w tym silniku jest nieoryginalne? Czy ja pomalowałem ten silnik na różowo i oblepiłem naklejkami "Hello Kitty"? Tak robione były oryginalnie silniki XT i ta kolorystyka najbardziej mi sie podoba, w tym nie ma żadnych udziwnień.. Stary wygląd naprawdę raził w oczy, cały odrapany silniki z jakimś nakrętkami na pokrywie filtra.
gdyby to był robiony pod Sm'a to klasa A tak to co chwilkę trzeba by było czyścić ten silnik bo prawda jedna wyprawa w teren i aż szkoda jeżdzić w trudnym terenie
Magic pisze:A co wg. Ciebie w tym silniku jest nieoryginalne? Czy ja pomalowałem ten silnik na różowo i oblepiłem naklejkami "Hello Kitty"? Tak robione były oryginalnie silniki XT i ta kolorystyka najbardziej mi sie podoba, w tym nie ma żadnych udziwnień.. Stary wygląd naprawdę raził w oczy, cały odrapany silniki z jakimś nakrętkami na pokrywie filtra.
Ale dzięki za sugestie
Ja nie wiem co masz oryginalne a co nie każdy uważa za stosowne robić coś z własnego punktu odczuć ,widzenia ale skoro to forum służy do wymiany zdań to swoje na ten temat wyraziłem .
Ślicznie wygląda tak pomalowany piec , ale nie dla mnie - chętnie jak dożyje obejrzał bym fotki z wiarygodnym wskazaniami licznika opisem terenu w jakim był używany za rok,dwa, trzy jak zrobi na mnie wrażenie to wiadomo .
אני לא צריך עזרה קומית,
Gacek pisze:Magic aż mi szkoda twojej pracy i wysiłku - może mam inne preferencje sorry ale jak dla mnie to w salonie to postaw i 0 jazdy
Pitolicie Hipolicie!
- jak zwykle
אני לא צריך עזרה קומית,
Cześć, mam pytanie, czym płukałeś/ czyściłeś kartery oraz wszystkie podzespoły w silniku naftą? benzyną? Bo kupiłem nowe kartery bo moje były połamane ale nie zbyt są w środku czyste..
Kudłaty91 pisze:Cześć, mam pytanie, czym płukałeś/ czyściłeś kartery oraz wszystkie podzespoły w silniku naftą? benzyną? Bo kupiłem nowe kartery bo moje były połamane ale nie zbyt są w środku czyste..
Oczywiście że był czyszczony. Zrobiłem normalne pranie. Najpierw wszystko z grubsza środkiem do tego przeznaczonym, czy jakiś do części mechanicznych, potem wanna poda z proszkiem i pędzel. To wystarczy. Było sterylne.