Boczki !
- Brroda
- Lubiący błoto
- Motocykl: XR400
Boczki !
Siemka! To moja padlinka hehe, Pytanie mam takie: boczki te plastikowe na zbiorniku mam koloru czarnego, ( te z litera T na zdjeciu) bak i kanapa niebieskie, szukalem na necie ale w koncu od czego ma sie forum i ludzi w temacie:-) .
Chce te plastiki wymalowac , tylko nie wiem czy na czarno czy na niebiesko? Jak powinno byc oryginalnie?? Rok 1995 moto.
Z gory podziekowal za info!
Chce te plastiki wymalowac , tylko nie wiem czy na czarno czy na niebiesko? Jak powinno byc oryginalnie?? Rok 1995 moto.
Z gory podziekowal za info!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Magic
- Po kostki w błocie
- Motocykl: XT 600 E 1998
Re: Boczki !
Plastiki zrobione są z materiału oznaczonego podajże <ABE> ? i taki właśnie czarny kolor ma twoja owiewka, taki sam jak we wszystkich modelach kolorystycznych 3TB i DJ02. Na twoim miejscu nic bym z tym nie robił, masz piękne oryginalne malowanie po co to psuć? Chyba że jest mocno spękany to rozumiem.
Na forum chyba pojawiały się już posty tego typu.
Na forum chyba pojawiały się już posty tego typu.
- Brroda
- Lubiący błoto
Boczki !
Własnie ten ze zdjecia jest leciutko pekniety ale z drugiej strony dosc mocno popekany i kawalka brakuje ( brakowalo) bo juz pospawane i nadlane. Malne na czarno w takim razie. Oznaczenie maja AES. Dzieki bardzo ! pozdrawiam!
Pasuje mi tez oklejenie tych boczkow, nie ma ktos namiaru na kogos kto sie zajmie taka glupotka? grafnet jest dobry ale watpie zeby sie im chcialo.
Pasuje mi tez oklejenie tych boczkow, nie ma ktos namiaru na kogos kto sie zajmie taka glupotka? grafnet jest dobry ale watpie zeby sie im chcialo.
- Magic
- Po kostki w błocie
- Motocykl: XT 600 E 1998
Dzięki za poprawkę.
Grafnet to niejedyna firma zajmująca się tego typu usługami. Chodź są naprawdę dobrzy w tym co robią, ale nigdy nie udało mi się uprosić by dorobili naklejkę do XT.
Poszukaj u siebie w mieście agenci reklamowych. Te bardziej profesjonalne powinny posiadać maszyny do sitodruku. Przed malowaniem niech wezmą wzór z twojej owiewki, na nową naklejkę. To chyba najprostsze rozwiązanie.
Grafnet to niejedyna firma zajmująca się tego typu usługami. Chodź są naprawdę dobrzy w tym co robią, ale nigdy nie udało mi się uprosić by dorobili naklejkę do XT.
Poszukaj u siebie w mieście agenci reklamowych. Te bardziej profesjonalne powinny posiadać maszyny do sitodruku. Przed malowaniem niech wezmą wzór z twojej owiewki, na nową naklejkę. To chyba najprostsze rozwiązanie.
- Brroda
- Lubiący błoto
dzieki bardzo za dorade, pozdro!
- blur
- Lubiący błoto
- Motocykl: XT350 ETZ250 WSK175 Simson SR1 i SR2
Jak już tak doprowadzasz do oryginału, czy nie powinno być osłony tarczy hamulcowej ? i czy osłony teleskopów są oryginalne ? bo wyglądają na trochę przydługawe.
- Brroda
- Lubiący błoto
WITAM, BOCZKI BYLY POPEKANE I TAK MI SIE UWIDZIALO JE POLATAC, POSPAWANE SA, WYSZPACHLOWANE, ZOSTALO PRYSNAC, ALE JAK JUZ JE ZROBIE TO I TAK NIE ZAKLADAM BO LATAM TYLKO W TERENIE I ZARA JE POLAME, OSLONA TARCZY POWINNA BYC ALE MAM NA TO W....E, GUMY NA LAGACH TEZ NIE ORGINAL, FOTO WRZUCONE ZARAZ JAK JA KUPILEM , TERA JEST GOLUTKA, BEZ ZADUPKA, LUSTEREK I WSZYSTKIEGO CO ZBEDNE, LAMPA PRZEDNIA TYLKO JEST, ORA TEREN, DO TEGO MI SLUŻY
POZDRO!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- blur
- Lubiący błoto
- Motocykl: XT350 ETZ250 WSK175 Simson SR1 i SR2
Fajny sprzęcik, mam co prawda 350 ale te kilka szczegółów zaraz mi wpadło w oczka, widzę też że założyłeś handbary zamiast tych śmiesznych łopatek, ja też tak zrobiłem polsporty to był jeden z pierwszych moich zakupów i chyba już się spłacił bo gdyby moje kostki wyglądały tak jak te handbary po kilku sezonach to bym chyba był inwalida
zamiast tych karbowanych osłon amortyzatorów założyłem skarpety acerbis co prawda już się prują ale wiele przeszły. Nie mam też osłony tarczy i tych paskudnych kierownic powietrza.