Króćce

Forum dotyczące problemów technicznych związanych z jednostką napędową i układem zasilania w TT
vertus72
Po kostki w błocie
Motocykl: Yamaha TT600R '98

Króćce

Post autor: vertus72 »

Kolejne pytanie z serii czy pasuje, a mianowicie krućcce z xt względnie tt do tt600r 98 rok - te same??
http://allegro.pl/krucce-gaznikowe-gazn ... 61105.html
qpa
Po ośki w błocie

Re: krućce

Post autor: qpa »

tak, w klasie taniej ;]
vertus72
Po kostki w błocie
Motocykl: Yamaha TT600R '98

Post autor: vertus72 »

Dzięki za podpowiedź - będzie taniej, ale w klasie porównywalnie - Dzięki http://www.sklepmotocyklowy.pl/pl/produ ... we-ya.html

Ktoś już to napisał, a ja powtórzę Yamaha naciąga właścicieli teteerek na kasę sprzedając to samo o wiele drożej.

UWAGA!!Tak na szybko w ttr bywały gaźniki o dwóch średnicach, trzeba spojrzeć czy są o tej samej średnicy, jeśli nie to komplecik od xt nie podejdzie
Awatar użytkownika
dzunger
Lubiący błoto

Post autor: dzunger »

zakladalem do swojej ttry z 99 od xt z 90 i pasuja
Awatar użytkownika
ojek_87
Lubiący błoto
Motocykl: Yamaha TT600R

Post autor: ojek_87 »

(tak na przyszłość )
Jak coś kupowałem w Klasie jak podał VERTUS 72

Pasowały do TT 600 RE ;)
ralf
Po kostki w błocie
Motocykl: wr 500 ttr 600 exc 520

Post autor: ralf »

a ja kupiłem chinskie tanie gówno i gazniki sa tak krzywo,ze nie idzie ich wyregulowac!! ostatni raz taki zakup! malo tego,tak krzywo,ze rolka od gaznika jak odkrecam do oporu haczy o kranik!!!! jak mozna tak skopac dwie gumy?!?!?!? :panika:
Awatar użytkownika
Pawlo
Moderator
Motocykl: Było TT600S
Jest KTM 690 Duke & 1290

Post autor: Pawlo »

ralf pisze:a ja kupiłem chinskie tanie gówno i gazniki sa tak krzywo,ze nie idzie ich wyregulowac!! ostatni raz taki zakup! malo tego,tak krzywo,ze rolka od gaznika jak odkrecam do oporu haczy o kranik!!!! jak mozna tak skopac dwie gumy?!?!?!? :panika:
Mejd in Czajna i wszystko jasne. Też kupiłem niedawno klosze do lamp samochodowych - ledwo do reszty lampy przypasowały, a szczeliny się takie porobiły na około lamp, że masakra. Dobrze, że chociaż jeden klosz udało mi się odratować :P
Obrazek
kucyk
Lubiący błoto
Motocykl: yamaha tt 600 94

Re: Króćce

Post autor: kucyk »

Ralf to pisz gdzie to badziewie kupiłeś ,żeby inni sie nie nacieli
:browar:
Motocykl jest Bogiem, prędkość nałogiem, guma to zabawa a teren to podstawa...
ralf
Po kostki w błocie
Motocykl: wr 500 ttr 600 exc 520

Re: Króćce

Post autor: ralf »

nie podam bo to mój stały dostawca i pierwsza taka wtopa.poprostu bede teraz pytał,ze jesli na produkcie jest mej din czajna lub chrl do podziekuje ;)
Awatar użytkownika
terenowiecc
Administrator
Motocykl: LC4

Post autor: terenowiecc »

vertus72 pisze:Dzięki za podpowiedź - będzie taniej, ale w klasie porównywalnie - Dzięki http://www.sklepmotocyklowy.pl/pl/produ ... we-ya.html

Ktoś już to napisał, a ja powtórzę Yamaha naciąga właścicieli teteerek na kasę sprzedając to samo o wiele drożej.

UWAGA!!Tak na szybko w ttr bywały gaźniki o dwóch średnicach, trzeba spojrzeć czy są o tej samej średnicy, jeśli nie to komplecik od xt nie podejdzie
Ja mam w XT zestaw o róznych średnicach a więc jakie krućce będą pasować bo z tego co się wstępnie zorientowałem to podobno w każdym XT są takie same krućce a znowu gaźniki bywają różne więc gdzieś tu jest ściema :niewiem:
ODPOWIEDZ