Króćce
-
- Po ośki w błocie
Re: krućce
tak, w klasie taniej ;]
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: Yamaha TT600R '98
Dzięki za podpowiedź - będzie taniej, ale w klasie porównywalnie - Dzięki http://www.sklepmotocyklowy.pl/pl/produ ... we-ya.html
Ktoś już to napisał, a ja powtórzę Yamaha naciąga właścicieli teteerek na kasę sprzedając to samo o wiele drożej.
UWAGA!!Tak na szybko w ttr bywały gaźniki o dwóch średnicach, trzeba spojrzeć czy są o tej samej średnicy, jeśli nie to komplecik od xt nie podejdzie
Ktoś już to napisał, a ja powtórzę Yamaha naciąga właścicieli teteerek na kasę sprzedając to samo o wiele drożej.
UWAGA!!Tak na szybko w ttr bywały gaźniki o dwóch średnicach, trzeba spojrzeć czy są o tej samej średnicy, jeśli nie to komplecik od xt nie podejdzie
- dzunger
- Lubiący błoto
zakladalem do swojej ttry z 99 od xt z 90 i pasuja
- ojek_87
- Lubiący błoto
- Motocykl: Yamaha TT600R
(tak na przyszłość )
Jak coś kupowałem w Klasie jak podał VERTUS 72
Pasowały do TT 600 RE
Jak coś kupowałem w Klasie jak podał VERTUS 72
Pasowały do TT 600 RE

-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: wr 500 ttr 600 exc 520
a ja kupiłem chinskie tanie gówno i gazniki sa tak krzywo,ze nie idzie ich wyregulowac!! ostatni raz taki zakup! malo tego,tak krzywo,ze rolka od gaznika jak odkrecam do oporu haczy o kranik!!!! jak mozna tak skopac dwie gumy?!?!?!? 

- Pawlo
- Moderator
- Motocykl: Było TT600S
Jest KTM 690 Duke & 1290 - Lokalizacja: Wrocław
Mejd in Czajna i wszystko jasne. Też kupiłem niedawno klosze do lamp samochodowych - ledwo do reszty lampy przypasowały, a szczeliny się takie porobiły na około lamp, że masakra. Dobrze, że chociaż jeden klosz udało mi się odratowaćralf pisze:a ja kupiłem chinskie tanie gówno i gazniki sa tak krzywo,ze nie idzie ich wyregulowac!! ostatni raz taki zakup! malo tego,tak krzywo,ze rolka od gaznika jak odkrecam do oporu haczy o kranik!!!! jak mozna tak skopac dwie gumy?!?!?!?

-
- Lubiący błoto
- Motocykl: yamaha tt 600 94
Re: Króćce
Ralf to pisz gdzie to badziewie kupiłeś ,żeby inni sie nie nacieli

Motocykl jest Bogiem, prędkość nałogiem, guma to zabawa a teren to podstawa...
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: wr 500 ttr 600 exc 520
Re: Króćce
nie podam bo to mój stały dostawca i pierwsza taka wtopa.poprostu bede teraz pytał,ze jesli na produkcie jest mej din czajna lub chrl do podziekuje 

- terenowiecc
- Administrator
- Motocykl: LC4
Ja mam w XT zestaw o róznych średnicach a więc jakie krućce będą pasować bo z tego co się wstępnie zorientowałem to podobno w każdym XT są takie same krućce a znowu gaźniki bywają różne więc gdzieś tu jest ściemavertus72 pisze:Dzięki za podpowiedź - będzie taniej, ale w klasie porównywalnie - Dzięki http://www.sklepmotocyklowy.pl/pl/produ ... we-ya.html