wszystko zależy od umiejętnościglina pisze:Fajne miejscówy ! Jak XT wypada w porównaniu z tym starym LC4 ?

wszystko zależy od umiejętnościglina pisze:Fajne miejscówy ! Jak XT wypada w porównaniu z tym starym LC4 ?
nie taplamy się w błocie, bardziej zwirownia, lasy. Sprzety traktowane zgodnie z przeznaczeniem, ale także z głową i szacunkiem, ciezko znaleźć cos madrego, ładnego i w dobrych pieniadzach, xt tylko tyle co brudny w piachu i kurzu a myty nie byl od kilku miesięcyGacek pisze:Ja cały czas się zastanawiamjak to robicie k3nd ze wasze sprzęty nie noszą wizualnie na sobie śladu błota terenu
:.
Ja sobie normalnie już dawno odpuściłem każdorazowe mycie po wypadzie bo to bezsens.nie nadążył bym tego wszystkiego smarować a i tak myjka nie jest w stanie wypłukać syfu z pod plastików instalacji ,o całej reszcie nawet nie wspominam
.
Ja też czasami nie myję, ale.... że jeżdżę codziennie praktycznie do pracy to po dwóch dniach mam dosyć spojrzeń typu: ale uwalony błockiem.... to jeszcze można by przeżyć, ale później muszę ciągle uważać coby nie dotknąć się brudnych miejsc - głownie kanapa bo całe spodnie wyświnione... więc od razu na myjkę jadę po offie...Gacek pisze:Ja cały czas się zastanawiamjak to robicie k3nd ze wasze sprzęty nie noszą wizualnie na sobie śladu błota terenu
:.
Ja sobie normalnie już dawno odpuściłem każdorazowe mycie po wypadzie bo to bezsens.nie nadążył bym tego wszystkiego smarować a i tak myjka nie jest w stanie wypłukać syfu z pod plastików instalacji ,o całej reszcie nawet nie wspominam
.
mój xt jest ogólnie wysoki, może na tym zdjęciu tego nie widać, może kwestia perspektywy albo moich rozmiarów