Nie wiem jak to jest ale popraw link do tego filmu - druga sprawa to taka ze jakoś do tej pory nie natknąłem się na ttr która by zrobiła na mnie jakieś wrażenie oprócz " internetowych opowieści głodnej treści ". Nadmienię że nie spinam się zupełnie nawet jak ci włazi na gumę z regularnie odkręcanego gazu na 3 biegu to chętnie bym spojrzał na taki fakt .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Specjalnie dla Ciebie nagram filmik:-) powiem Ci że jechałem ostatnio ttrka w serii i moja reaguje na gaz gwaltownie a ta stopniowo coraz mocniej ciągnęła
אני לא צריך עזרה קומית,
W sumie to wygląda na standardowy kolektor jaki ma każda TTr 600. Założyłem sobie taki sam do XT 600 3TB i z tego co zauważyłem średnice są identyczne.
kubas9311 - przyznam się że nie przezywam z wielkim entuzjazmem twojej odpowiedzi w postaci filmiku - czy czujesz termin jak moto wchodzi na gumę z regularnej odkrętki .
Nie lubię się tak modrzyć i używać takich terminów - moim zdaniem umiesz postawić swojego sprzeta na gumę " z tak zwanego gazu na 3 biegu " ale czy czujesz , znasz co to jest regularne odkręcanie i wyłażenie na gumę z gazu na zadanym biegu ? .
אני לא צריך עזרה קומית,
Gacek, miało być z gazu czyli bez sprzęgła. Wiadomo, że z 3 bez szarpania nie pójdzie na koło ale z 2 już mogłoby się to udać:) jak widać technika i nawet pójdzie na koło "z gazu" na 3 biegu, jest takie przysłowie; "nie moc a technika..."
Mi tam wystarczy to, że pójdzie z tej 3 z SZARPNIĘCIEM i DODANIEM GAZU na koło, a nie z samym DODANIEM GAZU jak dla mnie to i tak już dużo po przesiadce z dominatora. Przy odpowiedniej technice to i na 4 biegu postawie z SZARPNIĘCIEM I DODANIEM GAZU na koło (sprawdzone). Czy nie za łatwo byłoby gdyby samo dodanie gazu stawiało na koło, daj później takiemu słabszy sprzęt to nie da rady wejść na gumę:) pokaż Twoje osiągnięcia Kolego bo jestem bardzo ich ciekaw, widzę że bardzo dużo udzielasz (wymądrzasz) się na forum, pewnie nie tylko ja z chęcią zobaczę co potrafisz:D