to nie ja, to kolega, mechanik motocyklowy:)))Gacek pisze:Zajebiście kolego , jak dla mnie jesteś ewenementemja bym na prawej polowce nie dał rady tego poskładać moje graty
.
Lubię to:)))Gacek pisze:No widzisz jaki jesteś wyjątkowyrobisz remont rączkami kolegi i jak ci ktoś zwróci uwagę na jakiś aspekt to się plujesz
wynika ze sam nie masz najmniejszego pojęcia o tym co tu zapodajesz w dziennikarstwo się bawisz
.
Gacek pisze:wynika ze sam nie masz najmniejszego pojęcia o tym co tu zapodajesz w dziennikarstwo się bawisz.
Zapytamarthec pisze:Gacek pisze:wynika ze sam nie masz najmniejszego pojęcia o tym co tu zapodajesz w dziennikarstwo się bawisz.
![]()
Mistrzostwo! A mozna wrzucac zdjecia samego moto? Bo wiesz, w sumie to nie ja go zrobiem tylko japonskie raczki. Nie chcialbym przypisywac sobie nie swoich zaslug
Gacek, mam wrażenie, że to TY czasami cierpisz mocno, albo z powodu kompleksów albo właśnie z powodu tego, że ktoś śmiał cokolwiek napisać.Gacek pisze:Zapytamarthec pisze:Gacek pisze:wynika ze sam nie masz najmniejszego pojęcia o tym co tu zapodajesz w dziennikarstwo się bawisz.
![]()
Mistrzostwo! A mozna wrzucac zdjecia samego moto? Bo wiesz, w sumie to nie ja go zrobiem tylko japonskie raczki. Nie chcialbym przypisywac sobie nie swoich zaslug
cierpisz mocno z tego powodu ? , towarzyszą ci jakieś kompleksy w związku z tym co napisałem ?
Taki mi się stary kawal przypomniał:Gacek pisze:Panowie bez przesadywyraziłem skromnie tylko swoje zdanie a tu od razu kolejka chętnych na wypłacenie buta się tworzy
.Czy aby wszystko jest z wami w porządku ?.