Co do airboxa to jeżeli ten z 3AJ różni się tylko dekielkiem to przerobię swój

instalację chciałem ogarnąć żeby wiedzieć jak to wygląda. Strona estetyczna elementów nadwozia nie jest dla mnie priorytetem. Chętnie bym sobie odmalował zbiornik w ori barwy ale to już dodatkowe koszta na które mnie teraz nie stać no i by wyglądał sprzęt mniej bojowoMagic pisze:Bardzo ładnie, potwierdzam, zachwalam i lubię to
Dobrze z twojej strony że poświęciłeś trochę uwagi instalacji i elementom nadwozia motocykla.
Jestem teraz mniej/więcej na tym samym etapie, ale już nie przykładam takiej uwagi do reszty jak ty. Silnik w ramę reszta do kupy i rura.. no przynajmniej dopóki nie przyjdzie 12litrów oleju i filtry
Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w dalszych pracach![]()
Nie chce mi się bawić w polerkę tego bo jest pełno dość głębokich rys więc musiałbym pół materiału zebrać żeby to wyrównaćPawlo pisze:Elegancko. Ale, aleeee... Nie nasmarowałeś tarczek olejem? Uważaj żebyś ich nie zjarał od razu![]()
Aa, no i zdarcie farby z dekla to jeszcze nie polerka
No wygląda ładnie ale raczej nie będę się z tym dłużej bawił.Pawlo pisze:Tak, wiem, z polerką to tylko ja tu jestem taki świr, no i chyba jeszcze qpaNo ale czy TO nie wygląda pięknie?
No i co z tym sprzęgłem, bo nie napisałeś - moczyłeś je czy nie? Bo tak na suchara to trochę hardkor...
Podpisuję się. Również po remoncie góry sprzęgło przestało dawać rade ( na 5 biegu ślizga bez strzałów ze sprzęgłaGacek pisze:Ja zawsze moczyłem tak wyczytałem na starym forum kiedyś wiec nie wiem jak to jest na składanych na sucho natomiast dziwnym zbiegiem okoliczności zauważam ze sporo ludzi po szlifach kolejno wymienia tarcze u mnie tez to miało miejsce.