Exactly.Gacek pisze:Magic a deko ? z łapki sterowane ?
Powiedz mi bo mnie tu kupa dał do myślenia. W starej pokrywie była tuleja przy wałku?
Exactly.Gacek pisze:Magic a deko ? z łapki sterowane ?
Jeśli chodzi o taką chropowatą powierzchnię przypominającą pęknięcia to norma. Ale jak widać jakieś głębsze szczeliny to raczej nie jest normaMarcinXT pisze:Witajcie, nie chcę tworzyć nowego tematu. Z czego wynika popękanie ściany dekla w miejscu filtra oleju? Wokół mam pęknięcia i się zastanawiam skąd i czy nie wybuchnie nicTu widzę jest idealnie.
Pisałem o tym przy polerowaniu karterów ,kap sporo pajęczyn odnajdywałem pod zdjętą farbą , ale z żadnej nie ciśnie oliwa wiec traktuję to jako delikatną wadę powstałą w procesie produkcji .Pawlo pisze:Jeśli chodzi o taką chropowatą powierzchnię przypominającą pęknięcia to norma. Ale jak widać jakieś głębsze szczeliny to raczej nie jest normaMarcinXT pisze:Witajcie, nie chcę tworzyć nowego tematu. Z czego wynika popękanie ściany dekla w miejscu filtra oleju? Wokół mam pęknięcia i się zastanawiam skąd i czy nie wybuchnie nicTu widzę jest idealnie.
Heh, a u mnie z tym zaworem była masakra, a pozostałe spokoMagic pisze:Z moich obserwacji wyciągnąć mogę wniosek, że najlepiej w czapie ma się zawór ssący od gaźnika mechanicznego.
Typowe, tak jak np. korba 3TB u mnieterenowiecc pisze:1VJ? To typowe oznaczenie czy zmieniał ktoś te zaworki?