dzięki bardzo za informacje

Kula pisze:no właśnie, części jest w ciul. no to mnie pocieszyłeś
dzięki bardzo za informacje
onlinemaster pisze:Nigdy nie jeździłem XTekiem ale jeździłem DRką i w moim przypadku pomimo nie najlepszej kondycji mojej szkapy mam o niej jak najlepszą opinię, silnik miał typową dolegliwość DRki mianowicie popychacze zaworów, po wymianie (niewielki koszt wbrew opiniom) szkapa śmigała że hej. Najbardziej w DRce cenię elastyczny silnik, zawieszenie tylnego koła, klank silnika, nie za duże zużycie paliwa i totalną bezawaryjność ! Moto chodzi jak przysłowiowy "Szwajcarski zegarek" w przeciwieństwie do yamahy mojego kuzyna, która ma wieczne problemy z elektroniką (moduł, nowy jedyne 1500 złotasów). Oczywiście nie mam nic przeciw XTekowi, z tego co czytam to opinie ma lepsze niż DRka, ale ja na swoją nie mogę powiedzieć złego słowa.
onlinemaster - napisz cos o sobie w powitalni, bo wszedłes na forum XT i TT.onlinemaster pisze:Nigdy nie jeździłem XTekiem ale jeździłem DRką.
Myślałem o TT'ce i jeżeli trafi się fajna w i zmieści się w moim budżecie to na pewno nie będę się wahałTatsu pisze: A tak żeby namieszać w wyborze Kuli, to jak będziesz szukał XT to zobacz czy nie trafi sie dobra TT-ka.
Co ma takiego TTka, czego nie ma XT ?Tatsu pisze:to jak będziesz szukał XT to zobacz czy nie trafi sie dobra TT-ka.