Przy składach węglowych lub ciepłowniach często takie kawałki poniewierają się bezużytecznie na kopalni robiliśmy z tego materiału obdartego z gumy przez eksploatację taśmy pasy na akumulator do lamp faktycznie śliski i nie do zdarcia materiał .
Ja natomiast spotkałem sie na składach z materiałami kolorowymi z tworzywem którego używa się do dotaczania elementów samosmarujących typu rolki ślizgi prowadnice wyglądem bardzo zbliżony do materiału użytego na ślizg może z bardziej przeźroczystą strukturą .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
mazi pisze:Jeśli faktycznie chodzi o pas z przenośników to jest to guma zbrojona. Wbrew pozorom nie jest to takie łatwe do zniszczenia
Pytanie kolejne - czy da radę kupić tego niewielki fragment np. na kilka ślizgów.
Jak to guma zbrojona to mam tego kilka m2, jak się kawałek odetnie to nic się nie stanie
Ten o którym mówisz jest mega gruby i twardy, nie wiem czy da radę z niego coś zrobić.
Problemem będzie wystruganie mocowania do wahacza - ale jak coś się wymyśli
Mazi zapytam ? ten zawias który masz zamontowany z xr jest już głowicą z zaworami tłumiony ?
אני לא צריך עזרה קומית,
Skoro ma regulację tłumienia wolnych prędkości dla oliwy to prawdopodobnie tak -
zapytałem bo jak byś ew miał problemy typu tłumienie a był byś zainteresowany to natknąłem się w necie na tuningową rozpiskę do xr zmiany konfiguracji podkładek głowicy .
אני לא צריך עזרה קומית,
Gacek pisze:Skoro ma regulację tłumienia wolnych prędkości dla oliwy to prawdopodobnie tak -
zapytałem bo jak byś ew miał problemy typu tłumienie a był byś zainteresowany to natknąłem się w necie na tuningową rozpiskę do xr zmiany konfiguracji podkładek głowicy .