Nurtuje mnie autentyczność przebiegu w moim XTeku Licznik pokazuje przebieg ok 12kkm, natomiast napinacz rozrządu jest na 9 ząbku - czy jest to możliwe przy takim przebiegu
Wszystko jest możliwe Jak dociągniesz do 50kkm bez remontu, a podczas remontu okaże się, że masz oryginalny tłok, to znaczy, że nie kręcony, więc jeździć i nie szukać dziury w całym
Pierwszą TKC 80, którą ujeżdżałem w KLE 500 była właśnie 2.75 i nic złego się nie stało, choć nośność skromna, a KLE było nie było, ze stelażami i gmolami to jakieś 208kg po zatankowaniu + ja 95kg + toboły kolejne 40kg.
Witajcie. Kolejny master plan zawitał w głowie przed zimą . I pytanie do jakiej średnicy tłoka wyrabia cylinder przed tulejowaniem? Na myśli mam tłok od 100mm w górę.
witam.
Czy ktos moze mi podac rozmiary lozysk tylniego elementu resorujacego i glowki ramy w 3TB?
W sensie zestau do wymiany, bp mi tyl plywa no i jest luz na glowce.
qpa pisze:Uszczelniacze kanału olejowego w między głowicą a cylindrem i cylindrem a karterami.
o ile dobrze pamiętam ja u siebie na łączeniu olejowego cylinder - głowica mam ring ta szersza gumka idzie pod cylinder
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
I pod cylindrem i pod głowicą jest tego typu uszczelka. Pamiętam, bo składając górę na chu..wej uszczelce przycięło mi właśnie tą gumkę i i od razu mi przez to wydmuchało upg
Na UPG Atheny siedziało już wzorowo.