XT 600 43f
Re: XT 600 43f
k3nd.Był byś tak uprzejmy i jeśli to nie problem,zrobił zdjęcie poglądowe sposobu montażu bagażnika w Twoim 43f. Od przodu jest on przykręcony z dwóch stron do ramy.Mnie interesuje,w jaki sposób jest on montowany w tylnej części ramy,w okolicach tylnej lampy
- k3nd
- Po kostki w błocie
- Motocykl: XT 600 47N, 3TB
CBR 929 - Lokalizacja: łódzkie
Są to niech są. Mnie nie przeszkadzają. Poza tym widac ze są oryginalne, a nie widzialem nigdy takich na sprzedaż ani tez xt ktory mial zalozone, wiec xt zyskuje na wartosci dla osob ktore znają tematmazi pisze:Te gmole to potrzebne jak łysemu grzebień...

Yamaha XT600 47N ; ; Yamaha XT600 3TB
serce bije w tempie obrotów maszyny...

- k3nd
- Po kostki w błocie
Postaram sie zrobic zdjecia i wstawić na dniachfryzjer pisze:k3nd.Był byś tak uprzejmy i jeśli to nie problem,zrobił zdjęcie poglądowe sposobu montażu bagażnika w Twoim 43f. Od przodu jest on przykręcony z dwóch stron do ramy.Mnie interesuje,w jaki sposób jest on montowany w tylnej części ramy,w okolicach tylnej lampy

- k3nd
- Po kostki w błocie
Mam plan na pare modyfikacji m.in. zmiana lusterek, manetek. Hmmmmmm może przeróbka na supermoto?

- terenowiecc
- Administrator
- Motocykl: LC4
Nie są oryginalne. Jakaś domorosła rzeźba, która może więcej szkód wyrządzić jak z niej pożytku.k3nd pisze:Są to niech są. Mnie nie przeszkadzają. Poza tym widac ze są oryginalne, a nie widzialem nigdy takich na sprzedaż ani tez xt ktory mial zalozone, wiec xt zyskuje na wartosci dla osob ktore znają tematmazi pisze:Te gmole to potrzebne jak łysemu grzebień...
- k3nd
- Po kostki w błocie
terenowiecc pisze:Nie są oryginalne. Jakaś domorosła rzeźba, która może więcej szkód wyrządzić jak z niej pożytku.k3nd pisze:Są to niech są. Mnie nie przeszkadzają. Poza tym widac ze są oryginalne, a nie widzialem nigdy takich na sprzedaż ani tez xt ktory mial zalozone, wiec xt zyskuje na wartosci dla osob ktore znają tematmazi pisze:Te gmole to potrzebne jak łysemu grzebień...
Jasne i calkiem przypadkiem nie widac ulanych spawow, ani tez nie widac by byly gdzies pogięte itp. Są idealnie dopasowane. To rzeczywiscie musi byc domorosla rzeźba haha

- k3nd
- Po kostki w błocie
MOCOWANIE Z TYŁU:fryzjer pisze:k3nd.Był byś tak uprzejmy i jeśli to nie problem,zrobił zdjęcie poglądowe sposobu montażu bagażnika w Twoim 43f. Od przodu jest on przykręcony z dwóch stron do ramy.Mnie interesuje,w jaki sposób jest on montowany w tylnej części ramy,w okolicach tylnej lampy

MOCOWANIE Z BOKU:

-
- Administrator
To uważasz, że tylko w fabryce potrafią spawać lub jak nie pospawa maszyna to spaw jest do dupy...k3nd pisze: Jasne i calkiem przypadkiem nie widac ulanych spawow, ani tez nie widac by byly gdzies pogięte itp. Są idealnie dopasowane. To rzeczywiscie musi byc domorosla rzeźba haha

---
Pozdrawiam
mazi
Pozdrawiam
mazi
Dzięki za wstawienie zdjęcia.Własnie jestem na etapie tworzenia bagażnika do swojego 2KF.Ten oryginalny,który miałem zamocowany,został całkowicie zmasakrowany
.
W sumie to go kopiuje,tylko,u mnie ten element ,który obfotografowałeś,był zrobiony z cienkiej blachy.Jako,że nie posiadam migomatu,to jest to dla mnie nie realne do zrobienia.Więc chciałem zobaczyć jak jest to rozwiązane w 43F.W sumie,to jest to solidniej zrobione.Dzięki

W sumie to go kopiuje,tylko,u mnie ten element ,który obfotografowałeś,był zrobiony z cienkiej blachy.Jako,że nie posiadam migomatu,to jest to dla mnie nie realne do zrobienia.Więc chciałem zobaczyć jak jest to rozwiązane w 43F.W sumie,to jest to solidniej zrobione.Dzięki
- k3nd
- Po kostki w błocie
Drobiazgfryzjer pisze:Dzięki za wstawienie zdjęcia.Własnie jestem na etapie tworzenia bagażnika do swojego 2KF.Ten oryginalny,który miałem zamocowany,został całkowicie zmasakrowany.