do pomarańczowego to sobie kup od razu lawetę . Zresztą powinni to sprzedawać w komplecie To już nie jest KTM ten sam co był . Jedno co jeszcze nie zepsuli to zawiechy. Reszta na lawecie powinno latać
Mam domek nad morzem do wynajęcia. Dla motocyklistów kawa, piwo i tańczy nocleg . Władysławowo. Info PW a potem telefon .
Jak już tyle włożyłeś, to się go nie pozbywaj. Wrzuć zawias z TT600S, bo lepszego nie było i to wystarczy. Właściwie to problemem będzie dostać amor ohlinsa na tył. Przód będę miał do sprzedania (półki + lagi, koło pasuje z TTE) Tylko go wyremontuję - panewki do wymiany.
hmm jakbym gdzieś znalazł dobry amor od tts to pewnie bym wsadził skoro pasuję plug & play bez żadnych przeróbek ale jak narazie susza na wszelakich portalach aukcyjnych
jeszcze takie pytanie mam: jak z regulacją zawieszenia w tte? wiadomo, że można skręcić sprężynę lub rozkręcić i tyle? do czego jest takie małe pokrętełko na dole amora u mnie w kolorze niebieskim ?
Mówią o tylnim amorze. Pokrętełko niebieskie jest od regulacja odbicia, dobicia ?! Poprawcie mnie, jeśli trzeba. Ja tam nie ruszałem raczej. Sam zakupiłem akcesoryjnego Wilbersa z Niemiec, bo mój amor nie nadawał się do regeneracji. Cena niestety wysoka, jak pisał Artur, ale masz 5 lat gwarancji i jest wystrojony pod Ciebie twój styl jazdy. Mam zdjęcie gdzieś, wrzucę kiedyś w wolnej chwili.