Co do oleum to o jakim nagarze mówimy, co może się stać? Jak dla mnie nic

Haha, dobre to jest , czytałem... ale jak każdy mam obiekcje co do tej metody.Pawlo pisze:Tu masz ciekawy sposób docierania z dokładnym opisem ;)
viewtopic.php?f=34&t=1114
WSKi pełna dzidą docierałem i nie wychodziło im to na dobre
suzuki DR350 z przednim zawieszeniem z suzuki RMterenowiecc pisze: Yadam czym latasz teraz?
W weekend miałem okazję pomacać Twoją byłą XTyadam pisze:suzuki DR350 z przednim zawieszeniem z suzuki RMterenowiecc pisze: Yadam czym latasz teraz?
pzdr.
z tego co wiem to nawet w "pieknych" rekach bo wlascicicielem jest kobietaArturS pisze:W weekend miałem okazję pomacać Twoją byłą XTyadam pisze:suzuki DR350 z przednim zawieszeniem z suzuki RMterenowiecc pisze: Yadam czym latasz teraz?
pzdr.Jest w dobrych rękach
no to bardzo milo mi to slyszec,duzo serca wlozylem w tem moto i jest to wg. mnie bardzo fajne i najlzejsze podrozne enduro. moto serwisowane wlasnymi recami dbane i chuchane,mysle ze ten od ktorego kupila go wspomniana jagoda tez nie zdazyl nic zepsucArturS pisze:Jagoda bardzo zadowolona z XTAdam stwierdził, że jakby mu postawić przed podróżą na Bałkany dwa jego motocykle, DRZ oraz XT660Z, a prócz tego XT Rally, to bez wahania wybrałby XT
Kupiłem 95,93mm (wychodzi jako 3 szlif). A wyliczyliśmy że może być ich 11.ArturS pisze:Jaki wymiar kupiłeś? Z tego co widzę, to wossner ma na prawdę szeroką rozmiarówkę nadwymiarów.