No własnie ciężko mi ustalić bo pierwotnie myślałem ze piasta była malowana i komuś pociekła farba po szprychach i z tad zgrubienie na tym odcinku przy piaście a moze były malowane tylko do zgrubienia ? bo na reszcie nie znalazłem farby
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Mam odp. od Bartnika: możemy wykonać szprychę z gwintem M4 ( na drucie 3,37mm , gwint 3,75mm , przewężanych nie wykonamy ) średnica łebka szprychy 6,2 mm , koszt szprychy z nyplem 2,50 zł , wysyłka pocztą za pobraniem , czas oczekiwania około 2 tygodni
Czyli komplet wyjdzie 90zł+przesyłka. Wiele bym nie zaoszczędził. Nie mam suwmiarki pod ręką żeby zmierzyć oryginalną szprychę.
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך עזרה קומית,
Normalnie wgięty rant na tyle to samo mieszany teren robi swoje dolot mam po błocie a potem z reguły kamienie spuściłem za dużo ciśnienia do 0.8 bo po błocie się lepiej trzymał ale przy szybszych prędkościach poruszania zawias nie wybiera drobnych kamiennych nierówności nie mam w zawiasie zaworowego tłumienia wiec to normalne ze przy ( wolnych prędkościach pracy zawiechy nurkuje a przy szybkich grzeje po łapkach kołach i bóg wie czym ) te typy tak mają jak sie zdarzy kilkanaście takich sytuacji podczas wyjazdu to nawet nie wiadomo co i jak i kiedy .
אני לא צריך עזרה קומית,
Cóz zdarza sie ja w swoich nie dałem rady powrócić do pierwotnego stanu dogiąc na zimno nie rozumiem nadal po co taka szerokosc u mnie na 17 cali metzeler 120 wygląda jak walec , zdaję sobie sprawę ze po winklach sztywniej chodzi ale w wahacz nie wskoczy już 140 jak czasami spogladam na to wszystko to temp. rośnie u kumpla w tt ma wrzuconego laczka 140 a felga jakaś węższa a wyższa się wydaje to się zastanawiam po co mi taki kloc ? z przodu tez nie lepiej to wyglada .Wex tu upuść ciśnienia na zakręcie w terenie bankowo darcie po zolu na płytszej wyskokosci opony .
אני לא צריך עזרה קומית,