szary kazdy xt kiedyś był w wielu kawałkach zanim go złożono w montowni .Nie przezywał bym tego faktu - ważne aby na dzień dobry rzeczowo ustalić zużycie i stan poszczególnych podzespołów ,da ci to rozeznanie ile trzeba będzie włożyć kasy .Jak chcesz jeździć rasowa yamahą na oryginalnych nowych częściach z aso to głęboko sobie przemyśl decyzje na zakup tego sprzęta .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Panowie- pytanie o przednią oś i zaślekę/ osłonę łożyska.
Po wymianie dętki i założeniu koła zwróciłem uwagę na osłonę łożyska na osi- jest luźna i przemieszcza sie w czasie jazdy- niestety po przyłożeniu do łożyska w czasie jazdy się od niego oddala czy ja o czymś zapomniałem? Czy tam ma być jeszcze jakiś dystans? bo jak tak ma być to sam coś opatentuję.
Tez gdybam głupawo co jest grane ? Dociągam oś dynamo do lewj lagi potem skręcam zacisk - po paru strzałach przedniego zawiasu
-N-O-W-Y- cuś masz uwalone w tym uszczelniaczu .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Mam pytanie do osób zakładających tłok TKRJ , który pierścień jest kompresujący ? Gdyż żaden nie jest chromowany w całości jeden ma tylko jaśniejszy brzeg lecz na chrom mi to nie wygląda ? :/ .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czy ktoś posiada wymiary śrub od kolanka wydechowego? Swoje wczoraj potrzaskałem i tylko wykrętak mi pozostał żeby to wyciągnąć. Potrzebowałbym wymiarów żeby dorobić nowe.
Nie jestem pewny ale czy jest to 40[mm] długości z czego 15[mm] po obu stronach to gwint?