Glina sezon dopiero się zaczyna - a ty się coś smucisz .
W moim odczuciu przyjemność z jazdy nie musi polegać na robieniu km i zwiedzaniu świata .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Mam pytanko. Nie masz przypadkiem rejestracji DBL WX07 ? Jeśli tak to widziałem Cie dzisiaj na światłach koło stacji lotos i przedwczoraj na rondzie na zgorzeleckiej w czarnym kasku, czarnej kurtce i z czarnym plecakiem
Przypadkiem to moja rejestracja i to właśnie mnie widziałeś Jeżdżę tamtędy do roboty, więc często można mnie wyczaić. Jesteś z Bolca, czy okolic ? XTka żadnego tutaj raczej nie widziałem.
Z okolic, ja już w bolcu ze 3 XT widziałem, do tego u mnie na wiosce są dwa Ostatnio pod carrefourem stała niebieska tenere na tablicy DW, ale właściciela nie było
W tym Bolesławcu macie niezły czad skoro położyli asfalt na drodze do nikad pewnie nocami szefostwo gminy ćwiczy gumę albo dzikie rajdy służbowymi furami
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Zapewne tak jest Trochę musiałem podregulować gaźnik, żeby złapała po 2-3 tyg przerwie, ale pomimo zmiany aury na mocno jesienną frunęła bezproblemowo. Ciężko na tych oponach jest na mokrych liściach (a tym bardziej lajtowym błocie), ale kostek nie zakładam.