procedura wymiany oleju
-
- Po ośki w błocie
- Motocykl: TT600R 5CH
Re: procedura wymiany oleju
Nie no, jest. Az się zamotałem. Musi być śruba spustowa. Tu ją widać, ta ocynkowana pod ośka biegów

- Pawlo
- Moderator
- Motocykl: Było TT600S
Jest KTM 690 Duke & 1290 - Lokalizacja: Wrocław
Yhym, to ciekawe. A jak u siebie spuszczasz olej z silnika?gwardia pisze:Pod spodem chyba nie ma w TTr-ce spustu oleju, może trampek ci się przypomniał?

Krzsiek już w trzecim poście wyczerpał temat, nie wiem po co ta dalsza dyskusja i wprowadzanie człowieka w błąd. Poza tym Vertus, serwisówka prawdę ci powie!

-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: Yamaha TT600R '98
A właśnie, Ty też mówisz chyba , może faktycznie mi się już sprzęty merdaja ,ale zaniedlugo się wyjaśni bo jak tylko w garażu zrobi się ciut cieplej zaczynam dlubanie ,a trochę tego będzie 

-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: nie mam motocykla...
No wszystko się zgadza, ale pod ośką biegów to jest z boku, a nie pod spodem. Na dole, ale z boku, pod spodem to pod spodem.Pawlo pisze:Yhym, to ciekawe. A jak u siebie spuszczasz olej z silnika?gwardia pisze:Pod spodem chyba nie ma w TTr-ce spustu oleju, może trampek ci się przypomniał?![]()
Krzsiek już w trzecim poście wyczerpał temat, nie wiem po co ta dalsza dyskusja i wprowadzanie człowieka w błąd. Poza tym Vertus, serwisówka prawdę ci powie!
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: Yamaha TT600R '98
Rozumiem,że olej nalewamy do zbiornika i przekopujemy co by silnik zassal olej po czym odpalamy -dobrze myślę? Pytam może o rzeczy blache ,ale pierwszy raz mam doczynienia z sucha miska .
- Gacek
- Prawdziwy Endurzysta
- Motocykl: Yamha xt 600 3tb 1994
- dodatkowo wlej w głowicę 300- 400 sety przez otwór do reg zaworów i po problemievertus72 pisze:Rozumiem,że olej nalewamy do zbiornika i przekopujemy co by silnik zassal olej po czym odpalamy -dobrze myślę? Pytam może o rzeczy blache ,ale pierwszy raz mam doczynienia z sucha miska .

אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.