Co rozumiesz przez "szybko kończy"? Z przodu w KLE mam ContiEscape z przelotem coś ok 12-14tys.km i bardzo daleko jej do końca.dzunger pisze:metzeler do dupy na asfalt. continental szybko sie konczy w porownaniu do michelina i dunlopa. miałem wszystkie 4 i najlepiej wypadl michelina tylko był drogi ale wcale gorszy nie jest dunlop. ogolem sportmax qualifer i profil nie wiekszy niz 60 bo dupa pływa w zakretach. takie sa moje odczucia . chyba ze chcesz kartofla tez na szuter to 140/80 tanio nowke lykniesz. jak tylko asfalt to na tył 150/60
Opona na asfalt :)
- ArturS
- Prawdziwy Endurzysta
- Motocykl: XT600Z Tenere 3AJ, Husqvarna TE610ie
- Kontakt:
Re: Opona na asfalt :)
- Gacek
- Prawdziwy Endurzysta
- Motocykl: Yamha xt 600 3tb 1994
- o czym ty piszeszdzunger pisze:metzeler do dupy na asfalt. continental szybko sie konczy w porownaniu do michelina i dunlopa. miałem wszystkie 4 i najlepiej wypadl michelina tylko był drogi ale wcale gorszy nie jest dunlop. ogolem sportmax qualifer i profil nie wiekszy niz 60 bo dupa pływa w zakretach. takie sa moje odczucia . chyba ze chcesz kartofla tez na szuter to 140/80 tanio nowke lykniesz. jak tylko asfalt to na tył 150/60

Dunlop trailmax przy tym to beton jak dla mnie , Michelina tez upalałem nie pamiętam już nazwy modelu ale tez twarda guma - no chyba ze ktoś lata tylko przy skwarach spadających z nieba .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
-
- Lubiący błoto
- Motocykl: Yamaha Xt 600 (E) 1997rok
ja też miałem problem z wyborem opony ale w końcu kupiłem heidenau k60 i jestem bardzo zadowolony miodzio opona oto sklep w którym kupywałem http://www.netcar.pl/opony/motocyklowe/ ... 7,szi.html
Kapiszon
-
- Lubiący błoto
- Motocykl: trampek
Michelin Anakee bądź Sirac tego samego producenta... Znam kilku gości co je zajeżdża i bardo sobie chwalą zwłaszcza w deszczu
- Aruś
- Po kostki w błocie
- Motocykl: HORNET 919
-
- Lubiący błoto
- Motocykl: trampek
Przejechałem na nich Bałkany z czego 3 dni w totralnych ulewach po słowackich i serbskich górach... Dały radę!Aruś pisze:Chyba będzie E07
- ArturS
- Prawdziwy Endurzysta
- Motocykl: XT600Z Tenere 3AJ, Husqvarna TE610ie
- Kontakt:
Nie wiem jak w Serbii, ale w Macedonii po deszczu to nawet na anakach jechałbym zachowawczo jak po śniegu 

- dzunger
- Lubiący błoto
fakt zwracam honor zapedzilem sie ze swoim postem. opony o ktorych mowilem w roznych modelach jedne typowo turystyczne inne raczej sportowe wiec na tych 2 jezdzilo mi sie lepiej i te ktore bly dla mnie lepsze pochwalilem