qpa pisze:ma ktoś rozgrzebany silnik? co idzie na wałek balansujący od strony kartera? bo czegoś mi brakuje i nie wiem czego, mam zębatkę, zabezpieczenie, dużą podkładkę i nakrętkę
to oznacza że mam wszystko tylko że jestem idiotą

qpa pisze:ma ktoś rozgrzebany silnik? co idzie na wałek balansujący od strony kartera? bo czegoś mi brakuje i nie wiem czego, mam zębatkę, zabezpieczenie, dużą podkładkę i nakrętkę
A skąd wiesz, że to śrubka się wykręca, a nie jest to spowodowane czymś innym?Tecza pisze:mieliście przypadek ze samoczynnie odkręcała sie srubka od obrotow przy gazniku???Tak wiem jest tam sprezynka i mam ja załozona, wczesniej tego nie miałem ?
A co sugerujesz?? wiesz mam kilku kilometrowy odcinek zamknietej drogi +/- 7 km i tam jezdzac od ronda do ronda poprostu sie wykreca po przejechaniu odcinka muszę podkręcić i znowu rundka i znowu podkręcić .Pawlo pisze:A skąd wiesz, że to śrubka się wykręca, a nie jest to spowodowane czymś innym?Tecza pisze:mieliście przypadek ze samoczynnie odkręcała sie srubka od obrotow przy gazniku???Tak wiem jest tam sprezynka i mam ja załozona, wczesniej tego nie miałem ?