Kierownica Yamaha DT80
Kierownica Yamaha DT80
Witajcie.Mam pytanie.Czy kierownica od motocykla Yamaha DT80, LC2, pasowała by do Yamaha XT600, 2KF.A to skrót do aukcji allegro http://allegro.pl/yamaha-dt-80-lc2-kier ... 64977.html
Ostatnio zmieniony 15 sty 2014, 21:30 przez Pawlo, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiony link
Powód: Poprawiony link
- scania1213
- Lubiący błoto
- Motocykl: Yamaha xt 600-2KF 89r.
Re: Kierownica Yamaha DT80
W jakim sensie pasowała ? Do tych obejm które masz w półce, czy na długość ? Ale nie wiem czy jest sens ją kupić, bo wystarczy trochę dołożyć i masz nową, o różnych kolorach. A ta jest troche krzywa. Chyba że tak zdjęcie ktoś zrobił 

Widzisz scania.Nie wiedziałem,czy będzie miała taką samą średnicę////tę samą długość///i ten sam rozstaw tych chropowatości pod mocowanie.scania1213 pisze:W jakim sensie pasowała ? Do tych obejm które masz w półce, czy na długość ? Ale nie wiem czy jest sens ją kupić, bo wystarczy trochę dołożyć i masz nową, o różnych kolorach. A ta jest troche krzywa. Chyba że tak zdjęcie ktoś zrobił
Okazało się,że ma krótszą poprzeczkę a także mniejszy rozstaw chropowatości.Długość,oraz średnica jest identyczna dla obu kierownic.
Scania piszesz,że za niewiele więcej można kupić nową w różnych kolorach.Zgadza się.Widziałem takie na allegro.Bodajże kosztowała 100 zeta z przesyłką.Tylko,że ta z aukcji którą podałem,wyszła by mi o połowę taniej.A jeśli by pasowała to po co przepłacać.Druga sprawa,że w tych aluminiowych kierownicach o których Piszesz,w ogóle nie podoba mi się mocowanie tej poprzeczki.I za nic nie mogę wykombinować,dlaczego jej producent, nie zaspawał jej na stałe do kierownicy.
- scania1213
- Lubiący błoto
- Motocykl: Yamaha xt 600-2KF 89r.
Jak kto woli. pytałeś, więc odpowiedziałem