niestety przedni zacisk nie miał ochoty dzielić sie mną z gaźnikami, ale moze to dobrze i tez bardzo bym prosił o instrukcje montazu/demontazu gaźników
ps. czy ktos z was zauwazył u Siebie jakieś dziwne dolegliwości łancucha przy tych temperaturach ? bo mnie zaczał dziwnie piszczeć. Czego uzywacie do smarowania łańcucha ?
5 bieg i 5tys obrotów
-
- Czyścioch
- Motocykl: XT600e
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: xt600
Re: 5 bieg i 5tys obrotów
witam.Mam ten sam problem z xt 2kf v max to 120km/h .podmieniałem gażnik zakładałem orginalny tłumik przełorzenie 15/39
zmieniałem filtry powietrza a i tak traci moc powyżej 4500tyś/obr.Wiem że była przewijana cewka na słoneczku od zapłonu.
pozatym z dołu mocy mu niebrakuje oleju niebierze kompresja ok.
zmieniałem filtry powietrza a i tak traci moc powyżej 4500tyś/obr.Wiem że była przewijana cewka na słoneczku od zapłonu.
- terenowiecc
- Administrator
- Motocykl: LC4
Nie dziwne, że na 5 biegu jedzie max 120kmph skoro masz przełożenie 15/39...jakiego to silnika trzeba żeby więcej pokręcił.JAWKA SIEDLCE pisze:witam.Mam ten sam problem z xt 2kf v max to 120km/h .podmieniałem gażnik zakładałem orginalny tłumik przełorzenie 15/39
Poza tym napisz jeden post w stosownym miejscu a nie robisz chaos na forum jakby Twój problem był najważniejszy...
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: xt600
witajTerenowiec. Co do Twoich spostrzeżeń na temat przełorzenia to raczej fabryka się niemyliła dobierając taką ilość zębów do tego modelu 2kf 89r .A podpiołem się pod temat żeby kolejnego podobnego niezaczynać.
pozdrawiam
pozdrawiam