Linka licznika.
- KrisDOA
- Po kostki w błocie
- Motocykl: TT600E Belgarda 4GV
Linka licznika.
Witam. Zerwała mi się linka od licznika. Wiecie gdzie można ją zdobyć poza serwisem lub z czego dopasować sam wkład? 

- KrisDOA
- Po kostki w błocie
Re: Linka licznika.
Długość samej linki bez pancerza to 105 cm zakończona na kwadrat od strony licznika, od strony ślimaka zakuwka też na kwadrat.
- Piekny
- Po kostki w błocie
- Motocykl: Yamaha TT600R 2001 5CH4
Można kombinować a można kupić nowy oryginał i polecam to rozwiązanie.
Polecam gości z Zielonej Góry. oleje Yamalube i części ASO.
Linka komplet 85zł.
Polecam gości z Zielonej Góry. oleje Yamalube i części ASO.
Linka komplet 85zł.
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: Yamaha TT600R '98
Wbijam w google "gość z zielonej gory" i nic nie wychodzi......może jakiś namiar......?
- Piekny
- Po kostki w błocie
http://olej-yamalube.pl/sklep/index.php?d=kontakt
Kupowałem u nich kilka gratów z gatunku "egzotycznych" do swojej TTRki, chociażby oryginalny filtr powietrza czy wspomnianą linkę, wpierw przeszukują oficialny part list, na życzenie dobierają zamienniki jeśli by się chciało, ceny nie zwalają z nóg jak na "prawie że ASO".
Kupowałem u nich kilka gratów z gatunku "egzotycznych" do swojej TTRki, chociażby oryginalny filtr powietrza czy wspomnianą linkę, wpierw przeszukują oficialny part list, na życzenie dobierają zamienniki jeśli by się chciało, ceny nie zwalają z nóg jak na "prawie że ASO".
- Magic
- Po kostki w błocie
- Motocykl: XT 600 E 1998
Piekny pisze:Polecam gości z Zielonej Góry. oleje Yamalube i części ASO.
No to rozbroiliście mnie porannym humoremvertus72 pisze:Wbijam w google "gość z zielonej gory" i nic nie wychodzi......

- Piekny
- Po kostki w błocie
Umiejętność wyszukiwania w necie i podawania odpowiednich "fraz" googlowi w dzisiejszych czasach podstawa sieciowej egzystencji :]Magic pisze:Piekny pisze:Polecam gości z Zielonej Góry. oleje Yamalube i części ASO.No to rozbroiliście mnie porannym humoremvertus72 pisze:Wbijam w google "gość z zielonej gory" i nic nie wychodzi......
Ale co poradzić

- KrisDOA
- Po kostki w błocie
Witam. Poradziłem sobie zakupując linkę do skutera za 25pln musiałem tylko przyciąć od strony ślimaka 10mm. Wszystko fajnie tylko demontując budzik wysunął się ten dzyngiel od zerowania licznika i zegary nie działały mimo 3 krotnego demontażu i sprawdzaniu wszystkiego od A do Z
Człowiek uczy się całe życie