Rocznik 1994 - na liczniku troche ponad 47tys. km, stan - wg mnie 5-.
Z uwagi na pogode przejechałem nim dopiero (od momentu kupna - początek marca) około 450 km ale jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Witaj.
Fajny sprzęt, wersja sprzed kastracji!
Miłego ujeżdżania.
Oby nie masz zbyt luźnego łańcucha?
Co do prawego lusterka, bo widzę ze stracone, jak ocalało ramie możesz kupić lusterko do DR. Są takie same, kwadratowe i o polowe tańsze. Tylko maja prawy gwint mocowania. Ale mając ramie przekręcisz gore i bedzei git.
Eddie46 pisze:Witajcie, chciałem pochwalić się moim nabytkiem
Rocznik 1994 - na liczniku troche ponad 47tys. km, stan - wg mnie 5-.
Z uwagi na pogode przejechałem nim dopiero (od momentu kupna - początek marca) około 450 km ale jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Zapytam to pięć to w jakich kryteriach ocen ? starych czy nowych bo wybacz ale nie nadążam już za stopniami .
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Ma majtkowe obicie kanapy Hej, podoba mnie się wiosna w końcu przyszła.
A tak serio, miłego latania i te bagażniczki takie bardzo praktyczno-niemieckie. Wyglądają, jakby lekko na boki się rozkładały, aby torebki (albo i duże walizy) podparcie niemieckie miały ... Szał normalnie!!!
pzdr
Jac
Różowe są zajebiste szczególnie majtki na opalonej pupie nad gustami się nie dyskutuje ew je się dyskryminuje .
Ja bym się nie przejmował ważne ze jeździ a ty jesteś zadowolony .
Cos jest w tym kolorku http://www.photoblog.pl/bikepotters/247 ... -pink.html prawda ze ładna sukienka i jakie buty do kompletu
אני לא צריך אמונה עיוורת,
אני לא צריך עזרה קומית,
אני לא צריך להסתכל על הפצעים,
אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר,
אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון,
אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Siedzenie raczej własnie pójdzie do obszycia
Tylko zadziwia mnie ten problem jednego Kolegi z kolorem rózowym, szczerze - kolor jak kolor, moto ma jeździć a nie wyglądać wg mnie
Uprzedzając ew. pytania - nie, nie jestem "rózowy".