Zlot forum 2012
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: DR650SE
Re: Zlot forum 2012
Ja zawsze robilem tak ze jak zlot wypadal daleko, to bralem sobie tydzien wolnego i planowalem traske zacheczajac o zlot..Więc odleglosc to chyba nie jest zaden problem dla chetnego jezeli impreza jest odpowiednio wczesniej naglosniona.W 2010 roku zrobilismy u nas zlot z innego forum enduro,w przygotowanie bylo wlozone duzo pracy-wlacznie z pozwoleniem wjazdu na poligon,gdzie wczesniej transgotica dostala odmowe .Mimo ulewnej pogody przyjechali stali bywalcy z calej Polski a Ci co najwiecej marudzili na forum chyba przestraszyli sie deszczu.Wiec jak ktos ma ochote to powinnien przygotowac plan i go przedstawic a chetni na pewno sie znajda. 

DR800
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: nie mam motocykla...
Czyli powiadasz Mad Max, że na poligon w Toruniu da się legalnie wjechać, oj coś mi się zdaje, że musimy się spotkać i pogadać.
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: DR650SE
jedyne legalny wjazd na poligon mielismy wlasnie na zlot i na wytyczenie trasy,jako organizotorzy nie moglismy sobie pozwolic na wjazd 20-30 motocykli na teren wojskowy

Pozwolenie nie bylo latwe do zalatwienia(tu kolega GOGA wyazal sie duchem walki).jako osoba prywatna raczej niemozliwe.
Pozwolenie nie bylo latwe do zalatwienia(tu kolega GOGA wyazal sie duchem walki).jako osoba prywatna raczej niemozliwe.
DR800